ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
Υλικά
- 1 και 1/2 πακέτο μπισκότα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 4 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
- 1 κ.σ. κονιάκ
- Τρούφα
1
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ζεσταίνουμε το μείγμα ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το κονιάκ και το κακάο και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα μέχρι να πήξει (περίπου 10 λεπτά). Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς για 10 λεπτά.
2
Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου θρυμματισμένα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ή μέχρι να κρυώσει τελείως και να σταθεροποιηθεί.
3